Cauta

Stoc epuizat

Autoclav Vacuklave 323 23L Prime-Line MELAG

Sterilizatorul Vacuclave 323, capacitate 23 litri, face parte din noua gama de autoclave MELAG Prime Line: capacitate mare de incarcare, rezultate foarte bune de uscare, cu functii extinse de aprobare a loturilor pentru o trasabilitate in conformitate cu normele in vigoare.

28.200 lei

Compare
SKU:55-ME10323

Caracteristici Sterilizator Vacuclave 323 23 LITRI MELAG Prime Line

Flexibilitate: programul HeavyDuty faciliteaza o incarcare de pana la 8 kg pe 5 tavi in doar 16 pana la 31 de minute (plus timpul de uscare).

Uscare DRYtelligence: Uscarea controlata de algoritm asigura rezultate optime si o reducere a timpului de uscare de pana la 80%.

Optiunea ProControl permite aprobarea loturilor si autentificarea utilizatorului direct pe panoul tactil, fara instalarea unor solutii software suplimentare pe alte dispozitive.

MELAprint 80 poate fi implementat pentru a imprima etichete cu coduri de bare pentru marcarea si trasabilitatea complets a instrumentelor. (MELAprint 80 nu este inclusa in pachet)

Rezervor de apa integrat

Afisaj Smart-Touch cu status LED: Ecran tactil cu meniu intuitiv pentru o operare usoara.

Conectivitate si inregistrarea datelor: salvarea parametrilor de sterilizare prin stick USB sau retea

Mod de economisire a energiei: incalzirea si afisajul intra in StandBy intre sterilizari pentru o eficienta energetica maxima.

Concept EasyCare: Procese optimizate pentru inlocuirea eficienta a filtrului, curatarea rezervorului si alimentarea cu apa

Volum incintei de sterilizare 23 litri

Dimensiunea camerei de sterilizare are diametrul ø 25 cm x 35 cm (adancimea) oferind suficient spatiu pentru o sterilizare sigura de pana la 5 kg.

 

Programe Sterilizator Vacuclave 323 23 LITRI MELAG Prime Line
Program rapid, clasa S (instrumente neimpachetate) 134°C, 16-20 min;

Program rapid clasa B, 134°, 24-31 min;

Program universal B: 134°, 24-27 min;

Program gentil B: 121°, 39-47 min;

Program Prion B: 134°, 37-48 min;

Heavy Duty-B: 134°, 24-35 min.

 

Display

Interfata utilizatorului consta dintr-un afisaj tactil color de 4,3 inchi. In partea dreapta a afisajului exista un port USB pentru exportul de date (de ex. emitere raport) precum si pentru importul de date (de ex. actualizarea software-ului).

Daca aparatul este operat cu o instalatie de tratare a apei, este necesar spatiu suplimentar. Trebuie asigurat accesul liber la furtunurile si la cablurile aparatului catre o instalatie de tratare a apei.

Brand

Melag OHG Medical Technology

Tip produs

echipamente cabinet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart