Cauta

În stoc

DIBLANC Prestige Toner

Toner-ul Diblanc Prestige hidratează și hrănește pielea în profunzime, pregătind pielea pentru următorii pași din rutină.

190 lei

Compare
SKU:01-002

Toner-ul Diblanc Prestige hidratează și hrănește pielea în profunzime, pregătind pielea pentru următorii pași din rutină.

Beneficii:

– reduce și calmează iritațiile pielii
– hidratează pielea uscată
– mărește eficiența serurilor și cremelor utilizate după toner

Toner-ul Diblanc Prestige incredibil de hidratant și delicat, nu conține alcool sau parabeni. Consistența apoasă a toner-ului permite absorbția ușoară și asigură o hidratare profundă oferind stralucire pielii.

Mod de utilizare
Se curăță tenul în prealabil și se aplică uniform o cantitate corespunzătoare, insistând asupra zonelor predispuse ridurilor (frunte, zona dintre și sub ochi, „liniile de zâmbet” și zona laterală a buzelor). Se masează ușor până în momentul în care absorbția este completă. După toner se poate aplica cu succes crema de zi și ser-ul. Tonerul este un element esențial al îngrijirii și pregătirii tenului deoarece echilibreazaă PH-ul pielii și amplifică efectul produselor utilizate ulterior. Asocierea acestor produse reprezintă o solutie de îngrijre completă a pielii.

Brand

DIBLANC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart