Cauta

Stoc epuizat

FIRE PDO 360 6D Cutting Cog 19G*100mm_D WHITE ROSE

Suturile White Rose (20 de unități/pungă) sunt fabricate din polidioxanonă. Este un polimer de polidioxanonă care alcătuiește monofilamentul sintetic absorbabil. Acest produs este tolerat de pacienți și se absoarbe după 220 de zile, timpul necesar pentru corectarea imperfecțiunii.

598 lei

Compare
SKU:SDCDS-19-07

Tratamentul ptosisului legat de vârstă se realizează prin intervenție chirurgicală corectivă. Pentru aceasta, Centrale Fillers distribuie accesoriul specific pentru cusături mici: White Rose (20 de unități/pungă). Este un dispozitiv medical complet care furnizează fire absorbabile de întindere și ace combinate.

 

Caracteristicile componentelor
Suturile White Rose (20 de unități/pungă) sunt fabricate din polidioxanonă. Este un polimer de polidioxanonă care alcătuiește monofilamentul sintetic absorbabil. Acest produs este tolerat de pacienți și se resoarbe după 220 de zile, timpul necesar pentru corectarea imperfecțiunii.

Polidioxanona conferă firei de întindere o rezistență la tracțiune ridicată. Astfel, aproximarea țesuturilor este menținută „solid”.

Protocolul Trandafirului Alb pentru utilizare
Pachetul Trandafir Alb (20 de unități/pungă) ar trebui utilizat în cazurile în care procedura necesită un număr mare de suturi. Într-adevăr, odată cu deschiderea pungii, condițiile de sterilizare sunt alterate.

Înainte de orice intervenție în chirurgia reconstructivă minoră, trebuie luate următoarele măsuri de precauție:

– Aplicarea unei creme anestezice, cu 15 până la 20 de minute înainte;
– Dezinfectarea zonei de inserție a firei de întindere.
Atunci când se utilizează modelele Cog, practicianul ar trebui să evite frecarea firelor de sutură pentru a nu netezi dinții suturii. Această structură zimțată este concepută pentru a menține firul prin piele.

Procedurile cu fire de întindere Trandafir Alb trebuie efectuate în medii sterile (săli de operație). Doar profesioniștii chirurgicali sunt autorizați să le utilizeze.

White Rose (20 de unități/pungă): Polidioxanonă (monofilament).

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart