Cauta

Stoc epuizat

FIRE PDO Fox eye 21G*60mm_W

Proiectat și imaginați pentru întinderea pielii din jurul ochilor și îmbunătățirea aspectului.

526 lei

Compare
SKU:SDCWSE-18-02

Proiectat și imaginați pentru întinderea pielii din jurul ochilor și îmbunătățirea aspectului.

Cu noile tehnologii din sectorul esteticii, produsele de lifting sunt din ce în ce mai folosite. Firele tensoriale White Rose FoxEye corectează și umplu pielea lăsată în jurul ochilor până la sprâncene. Iată specificațiile White Rose Fox Eye, firul special de lifting pentru regiunea sprâncenelor, pleoapele superioare și inferioare.

Pliurile și ridurile de pe pleoape sunt vizibile odată cu înaintarea în vârstă. Ele conferă un aspect obosit și tern. Utilizarea White Rose Fox Eye îmbunătățește astfel fermitatea suprafeței cutanate pentru a avea o piele mai netedă și mai puțin ridată. Deoarece ajută la accentuarea privirii, această procedură este numită și „ridicare ochi de pisică”.

Caracteristicile componentelor

Firele de lifting White Rose FoxEye sunt compuse în principal din polidioxanonă. Acest umplutură poate fi complet implantată în zonele sensibile ale feței, în special în jurul ochilor. De fapt, acest polimer conferă firului capacitatea de a se resorbi în timp. Flexibil dar puternic, firul tensor Fox Eye se adaptează perfect la pielea fină.

Protocolul WHITE ROSE Fox Eye pentru utilizare
Procedurile de suturare în jurul ochilor sunt delicate. De aceea, ele constituie acte medicale care trebuie efectuate de profesioniști și practicieni ai medicinei estetice.

Intervențiile sunt rapide și non-invazive. Ele durează între 15 și 20 de minute, dar trebuie efectuate după aplicarea unei creme anestezice locale cu 15 până la 20 de minute înainte. Este necesar odihna după ridicarea ochilor.

Pachetul White Rose FoxEye este compus din 4 fire tensoriale, fiecare cu o lungime de 11,5 cm, cu ac hipodermic subțire de 21G.

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart