Cauta

Stoc epuizat

FIRE PDO Mesh 19G*38mm L

DO Thread Lift este tratamentul cel mai recent și revoluționar pentru strângerea și ridicarea pielii, precum și pentru modelarea în formă de „V” a feței. Aceste fire sunt realizate din material PDO (polidioxanonă), similar firelor folosite în cusăturile chirurgicale.

287 lei

Compare
SKU:CLME-19G5-38

PDO Thread Lift este tratamentul cel mai recent și revoluționar pentru strângerea și ridicarea pielii, precum și pentru modelarea în formă de „V” a feței. Aceste fire sunt realizate din material PDO (polidioxanonă), similar firelor folosite în cusăturile chirurgicale. Firele sunt absorbabile și, prin urmare, vor fi reabsorbite într-un interval de 4-6 luni, lăsând în urmă doar structura pielii creată, care continuă să se mențină timp de încă 15-24 de luni.

Zonele care pot fi tratate includ ridicarea sprâncenelor, a obrajilor, a colțului gurii, a pliului nazolabial și a gâtului. Cu plasarea corectă a firelor, veți observa o linie a maxilarului mai definită și fața va părea mai conturată în formă de „V”. Deoarece sunt folosite suturi absorbabile, nu va exista niciun corp străin în piele după 6 luni.

După curățarea și sterilizarea feței, se poate aplica o cremă anestezică sau se pot administra injecții directe pentru a reduce senzația de disconfort. Medicul va alege tipul cel mai potrivit de fire și le va plasa corespunzător în diferite părți ale feței dumneavoastră. Procedura durează aproximativ 30 de minute.

Kit White Rose (6 unitati/ punga )

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart