Cauta

În stoc

FIRE PDO Nose Cog 19G*50mm_L

Aceste fire tensoriale sunt folosite pentru a corecta ridurile și denivelările nedorite de pe nas fără a apela la chirurgie grea.

474 lei

Compare
SKU:SDCLB-19-15

Pentru intervențiile mici la nivelul nasului, oferă White Rose (6 unități/pungă) PDO Nose Cog. Este o serie de fire de tensiune monofilament de polidioxanonă (PDO). Această sutură permite realizarea de cusături foarte fine în zone înguste, cum ar fi în interiorul nărilor.

Aceste fire tensoriale sunt folosite pentru a corecta ridurile și denivelările nedorite de pe nas fără a apela la chirurgie grea.

Caracteristicile componentelor

– Polidioxanona este preparată din polimerul poli(p-dioxanone). Are o rezistență la tracțiune care este menținută timp de mai multe zile după intervenție. Această sutură monofilament este absorbabilă, non-pirogenă și non-antigenică. Este în general tolerată de pacienții care au suferit intervenții de reconstrucție. Durează mai mult de 220 de zile pentru a fi complet resorbită.

Structura zimțată a firei tensoriale White Rose garantează o bună menținere a cusăturilor datorită ancorării. Se asigură că firul nu alunecă.

Protocolul White Rose pentru utilizare
Suturile White Rose (PDO Nose Cog) ar trebui utilizate într-un mediu steril. Este esențial ca ele să fie efectuate de profesioniști medicali calificați în chirurgia cosmetică.

Utilizarea unei suturi cu structură Cog necesită o mare atenție pentru a nu deteriora structura zimțată. Aceasta din urmă garantează fixarea firului în piele.

Cu 20 de minute înainte de procedură, se recomandă aplicarea unei creme anestezice pe zona care urmează să fie tratată pentru confortul pacientului.

Componente White Rose
(6 unități/pungă): Polidioxanonă (monofilament)..

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart