Cauta

Stoc epuizat

FIRE PDO V2 Press Molding Cog 19G*100mm W WHITE ROSE

Este un dispozitiv medical de unică folosință destinat suturii și corectării imperfecțiunilor faciale. Firele tensoare sunt potrivite pentru țesuturile moi din zonele sensibile, cum ar fi obrajii.

526 lei

Compare
SKU:SDCWSD-19-08

Cusăturile minuscule care trebuie făcute pe părțile feței necesită accesorii de calitate specifice. Medica M3 va ofera White Rose (4 bucati/punga), fire  crestate disponibile ca si kit complet, esential in chirurgia de reconstructie. Suturile cu polidioxanonă fac posibilă realizarea de cusături precise și ferme pentru a repara corect deteriorarea pielii.

Este un dispozitiv medical de unică folosință destinat suturii și corectării imperfecțiunilor faciale. Firele tensoare sunt potrivite pentru țesuturile moi din zonele sensibile, cum ar fi obrajii.

 

Caracteristicile White Rose Press Molding Cog
Suturile sunt proiectate cu Polydioxanone, un polimer biodegradabil de poli(p-dioxanonă). Sunt fabricate pentru a avea o rezistență la tracțiune care garantează succesul procedurii. Sutura este monofilamentoasă și absorbabilă după 220 de zile. Studiile medicale au demonstrat că suturile White Rose sunt bine tolerate de către pacienți.

Protocol de utilizare

Suturile PDO Press Molding Cog trebuie manipulate cu mare grijă din următoarele motive:

Evitați contaminarea pacientului cu germeni proveniți din mediul exterior;
Preveniți deteriorarea structurii dințate a sârmei. Această structură permite ca firul să fie ținut în țesutul adipos fără ca acesta să alunece.
Prin urmare, îngrijirea trebuie efectuată într-o zonă sterilă și de către practicieni autorizați.

Pentru intervenții chirurgicale corective minore, injecțiile cu produse anestezice nu sunt necesare. Cu toate acestea, se recomandă aplicarea unei creme anestezice cu 15 până la 20 de minute înainte de act.

White Rose Press Molding Cog (4 unități/pungă).

 

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart