Cauta

Stoc epuizat

FIRE PDO Volume Up Basic 27G*60mm WHITE ROSE

White Rose Volume Up Basic: conceput și imaginat pentru tratarea semnelor de îmbătrânire a pielii feței.

357 lei

Compare
SKU:SDVL-27-04

White Rose Volume Up Basic: conceput și imaginat pentru tratarea semnelor de îmbătrânire a pielii feței.

White Rose Volume Up Basic este un produs foarte eficient. Este conceput pentru a restabili volumul în părțile feței cu piele lipsită de fermitate. Implantarea acestor fire întinde suprafața pielii și, în același timp, stimulează celulele să producă colagen. Acest fir este fabricat conform standardelor europene și este absorbabil. Descoperiți White Rose Volume Up Basic, firul tensor ideal pentru a netezi ridurile și liniile fine de pe gât, frunte și obraji.

Eficiența acestui produs se datorează acțiunilor mecanice prin îmbunătățirea dermei. Acest fir induce, de asemenea, sinteza de colagen. Aplicarea acestor suturi produce rezultate mai mult decât satisfăcătoare prin aspectul rejuvenat al feței dumneavoastră, fără a apela la chirurgie.

Caracteristicile componentelor

Firele White Rose Volume Up Basic sunt realizate din monofilament de polidioxanonă. Această structură monofilament bazată pe polimer sintetic facilitează resorbția produsului. Substanța este tolerată de majoritatea pacienților, deoarece polidioxanona este rezistentă la atacul enzimatic. Firele White Rose Volume Up Basic nu sunt supuse respingerii de către organism. Suturile sunt inserate și menținute în siguranță sub piele.

Protocolul de utilizare WHITE ROSE Volume Up Basic
Suturile care necesită utilizarea White Rose Volume Up Basic trebuie efectuate de un practician autorizat. Intervențiile sunt efectuate în regim ambulatoriu. Cusăturile vor fi precedate de aplicarea unei creme anestezice locale, pentru confortul pacientului.

White Rose (20 de unități/pungă)

Brand

WHITE ROSE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart