Cauta

Stoc epuizat

GREEN X 12 SP Vatech

Green X 12 este un dispozitiv de ultimă generație care oferă capacități avansate de imagistică pentru o gamă largă de proceduri dentare. Acest dispozitiv este conceput pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de dentiști, de la implantologi la endodonți.

269.535 lei

Compare
SKU:Green-01

Green X 12

-Achiziționează 5 imagini cu o singură captură
-Smart Focus | 1 scanare ~ 5 imagini
-49,5 µm Mod Endo
-Selecție Multi-FOV
-Garanție de până la 10 ani pentru senzor
-Garanție de până la 10 ani pentru generator

Green X 12 este un dispozitiv de ultimă generație care oferă capacități avansate de imagistică pentru o gamă largă de proceduri dentare. Acest dispozitiv este conceput pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de dentiști, de la implantologi la endodonți.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui aparat este capacitatea sa de a captura o imagine completă de arcadă 12×8.5, 3 imagini de 4×4 foarte detaliate și o imagine Auto Pano în același timp.

Smart Focus ~ 1 scanare, 5 imagini
Funcția Smart Focus vă va economisi mult timp, va îmbunătăți fluxul de lucru și va reduce expunerea pacientului.

Obțineți până la 4 seturi complete de date 3D CBCT și Auto Pano între care puteți comuta în funcție de nevoile dvs. de diagnosticare.

De la imagine completă de arcadă 12×8.5 la mod Endo 4×4 cm în orice locație

Mod Endo cu cea mai mare rezoluție de pe piață ~ 49,5 µm
Cu modul său de volum 4×4 cm și dimensiunea voxelului de 49,5 microni, modul Endo va optimiza tratamentul regiunilor de interes foarte concentrate.

Este ideal pentru utilizarea endodontică deoarece dentistul poate obține o imagine extraordinară la o dimensiune a voxelului cu rezoluție înaltă.

Selectați dintre 5 tipuri de Multi-FOV
În funcție de scopul tratamentului, este posibil să selectați dintre 5 tipuri de Multi-FOV sau funcția Smart Focus.

Cu Green X 12 puteți selecta de la imagini Endo de 4×4 cm cu cea mai mare rezoluție la imagini de 8×5 cm, 8×8 cm și 12×8.5 cm cu doză redusă. Puteți, de asemenea, obține imagini de 12×14 cm cu funcția Double Scan pentru a obține informații optime pentru diagnosticul întregii arcade dentare, inclusiv articulația temporomandibulară (ATM).

Utilizați AI pentru a lucra cu Green X 12
Într-un mediu dentar în rapidă evoluție, integrarea tehnologiei AI a adus schimbări transformatoare, iar sistemul Vatech Green X 12 profită natural de acestea.

De la sarcini de segmentare la oferirea de simulări virtuale de extracție și plasări inteligente de implanturi, funcțiile bazate pe AI au remodelat modul în care profesioniștii dentari abordează practica lor.

Green X 12 vine cu o garanție completă pentru piese de până la 5 ani și o garanție unică de până la 10 ani pentru senzor și generator.

Interesat de Green X 12 și doriți mai multe informații? Ionut Chereji- 0741277088

Faceți clic pe buton și completați formularul. Împreună cu unul dintre distribuitorii noștri vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Brand

Vatech

Tip produs

Biomateriale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart