Cauta

În stoc

I’m Sorry For My Skin Green Mud Mask – Soothing

Masca de nămol „I’m Sorry For My Skin Green Mud” este concepută pentru a calma pielea aspră, combinând efectele de liniștire a pielii și de reducere a stresului. Argila naturală, cenușa vulcanică și nămolul bentonitic ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților. Aminoacizii și extractul de creson contribuie, de asemenea, la calmarea pielii.

17,85 lei

Compare
SKU:8809511983671

 Descriere:

Masca de nămol „I’m Sorry For My Skin Green Mud” este concepută pentru a calma pielea aspră, combinând efectele de liniștire a pielii și de reducere a stresului. Argila naturală, cenușa vulcanică și nămolul bentonitic ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților. Aminoacizii și extractul de creson contribuie, de asemenea, la calmarea pielii. Acest pachet de măști combină o mască de tip foaie și o mască de argilă într-un singur produs! Acum nu mai este necesar să aplicați măști de nămol și argilă pe față în mod dezordonat, folosind degetele sau pensulele. Cu acest pachet de măști de tip foaie, aplicarea devine foarte ușoară!

 Mod de utilizare:

După curățarea și tonifierea pielii, deschideți plicul și îndepărtați mai întâi o parte a foliei. Aplicați masca uniform pe față, apoi îndepărtați cealaltă parte a foliei. Îndepărtați masca de jos în sus după aproximativ 30-40 de minute, când masca se usucă sau se simte strânsă. Clătiți cu apă călduță.

Brand

I'm Sorry For My Skin

Tip produs

Biomateriale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart