Cauta

Stoc epuizat

SIRONA X-SMART PRO Motor Endodontic Cu Apex Locator

Endomotorul X-Smart Pro+** optimizează performanța sistemelor de ace endodontice Dentsply Sirona, oferind un cuplu de până la 7.5 N·cm și 3000 rpm, atât în modul rotativ, cât și reciproc. Are un cap contraunghi miniatural cu LED integrat pentru vizibilitate superioară și un ecran tactil ușor de utilizat. Dispozitivul include un apex locator cu tehnologie Dynamic Accuracy pentru măsurători precise și are un design ergonomic și portabil. Piesa de mână este autoclavabilă, iar motorul dispune de control brushless pentru răspuns rapid și performanță stabilă. Nu include pedala.

14.700 lei

Compare

X-SMART PRO+ Motor Endodontic Cu Apex Locator Dentsply SIRONA

Endomotorul X-Smart Pro+ optimizează performanța sistemelor de ace endodontice Dentsply Sirona, oferind un cuplu de până la 7.5 N·cm și 3000 rpm, atât în modul rotativ, cât și reciproc. Are un cap contraunghi miniatural cu LED integrat pentru vizibilitate superioară și un ecran tactil ușor de utilizat.

Dispozitivul include un apex locator cu tehnologie Dynamic Accuracy pentru măsurători precise și are un design ergonomic și portabil. Piesa de mână este autoclavabilă, iar motorul dispune de control brushless pentru răspuns rapid și performanță stabilă.

Nu include pedala.

Brand

SIRONA

Tip produs

echipamente cabinet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart