Cauta

În stoc

SIFI S.P.A. Lentile Intraoculare

Tipuri de Cristaline: Mini 2; Mini 4 (0-40D); Mini 4 (-10-0D); Mini 4 Ready; Mini 4 Yellow; Mini Toric; Mini WELL; Mini WELL Tori; EVOLUX.

Compare
SKU:Sifi-01

S.C. Medica M3…se ocupa de comercializarea de dispozitive medicale ( cristaline) ╚Öi produse de uz chirurgical ├«n domeniul oftalmologiei.
Relatia directa cu producatorii ne permite sa oferim produse de calitate cu termene de garantie viabile.
Activitatea firmei se desfasoara in Cluj Napoca, pentru vanzare directa a cristalinelor sau prin stabilirea legaturii intre CAS si clientul asigurat.
Avem contracte de colaborare cu 24 de judete din tara.
Desigur ne dorim clienti noi pe care sa ii ajutam in calitatea aceasta de asigurat si medicii din cabinetele de chirurgie Oftalmologica.
Vezi din ce ├«n ce mai prost, totul e ├«n cea╚Ť─â, ╚Ťi-a sl─âbit vederea la distan╚Ť─â ╚Öi nu mai distingi clar culorile. Medicul ╚Ťi-a pus diagnosticul de cataract─â, iar singurul tratament pentru aceasta este interven╚Ťia chirurgical─â.
Ai dou─â op╚Ťiuni: fie ├«╚Ťi pl─âte╚Öti tu cristalinul, fie ├«╚Ťi faci dosar pentru ca acesta s─â fie decontat de casa de asigur─âri de s─ân─âtate integral sau pertial functie de tipul cristalinului.

├Än Rom├ónia, se fac anual circa 55.000 de opera╚Ťii de cataract─â.
Potrivit legisla╚Ťiei, orice persoan─â care este asigurat─â poate solicita casei de asigur─âri de s─ân─âtate de care apar╚Ťine o decizie de procurare a dispozitivului medical: ÔÇ×lentil─â intraocular─âÔÇŁ (cristalin).
Suma decontată, în prezent, de sistemul de asigurări de sănătate pentru cristalin este de 457 lei.
Aceast─â sum─â acoper─â costurile celui mai ieftin cristalin de pe pia╚Ť─â sau parte din valoarea cristalinului, functie de tipul acestuia.
Pentru a beneficia, ├«ns─â, de decontarea f─âcut─â de casa de asigur─âri de s─ân─âtate trebuie s─â urma╚Ťi c├ó╚Ťiva pa╚Öi.
├Än primul r├ónd, trebuie s─â ├«ntocmi╚Ťi un dosar medical, pe care ├«l ve╚Ťi depune la casa de asigur─âri de s─ân─âtate de care apar╚Ťine╚Ťi.

ACTE NECESARE obtinerii DECIZIEI CAS

-cerere tipizată (disponibilă atât la sediul casei de asigurări de sănătate, cât și pe site-ul acesteia)
– prescrip┼úi medical─â pentru protezarea vizual─â (valabil─â 30 de zile de la emitere)
– biometrie eliberat─â de un furnizor de servicii medicale ├«n contract cu casa de asigur─âri de s─ân─âtate
– fotocopie a actului de identitate
Deciziile sunt transmise solicitan╚Ťilor prin po╚Öt─â, ├«mpreun─â cu lista furnizorilor la care ace╚Ötia se pot prezenta cu decizia, ├«n vederea procur─ârii cristalinului.
Circuitul de decontare prev─âzut de legisla╚Ťia ├«n vigoare are loc exclusiv ├«ntre casa de asigur─âri ╚Öi furnizorul de dispozitive medicale cu care aceasta se afl─â ├«n rela╚Ťie contractual─â.

Tipuri de Cristaline: Mini 2; Mini 4 (0-40D); Mini 4 (-10-0D); Mini 4 Ready; Mini 4 Tellow; Mini Toric; Mini WELL; Mini WELL Tori; EVOLUX.
Contact: Ruja Rodica- 0741277066

Brand

SIFI S.P.A.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inapoi Sus
Product has been added to your cart