Cauta

CUM COMAND

Puteti cumpara produse de la Medica M3 in trei feluri:

Alte informatii legate de platile acceptate de catre Medica M3

1. In MAGAZINELE si la AGENTII Medica M3:

 • Numerar
 • Card bancar – prin intermediul POS-urilor disponibile in magazinele noastre (a se mentiona in timp util – adica inainte de facturare!)

2. Comenzi TELEFONICE/E-MAIL:

 • Numerar Ramburs, la livrarea marfii
 • Ordin de plata – in baza facturii proforme (a se mentiona expres!)

3. Comenzi ONLINE (DE PE SITE):

 • Numerar-Ramburs – la livrarea marfii
 • Ordin de plata – in baza facturii proforme
  Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs. sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs. a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic. Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat transferul, in contul de mai jos:
  Nume firma: SC MEDICA M3 COMEXIM SRL
  Cont lei: RO50RZBR0000060014465782, Raiffeisen Cluj-Napoca
  Cod unic inregistrare: RO6588458
  * Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
 • Online cu cardul bancar:
  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, medicam3.ro foloseste platform securizata euplatesc.ro. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Medica M3. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.
  Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
  Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

LIVRAREA MARFII

Expeditie si livrare

Livrarea in Cluj-Napoca se face in decursul zilei in care comanda a fost finalizata si confirmata, daca finalizarea a fost efectuata pana la ora 13 sau in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora. Livrarea in restul tarii se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 14:30 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Costurile de transport prin curier Nemo Express* se calculeaza in functie de valoarea comenzii Dvs., conform urmatoarelor praguri:

 • pana la 100 lei – cost transport 14 lei
 • 101-299 lei – cost transport 18 lei
 • peste 300 lei – transport gratuit!

* nu se aplica in cazul localitatilor din afara Retelei Logistice Nationale NemoExpress – http://www.nemoexpres.ro/images%5CMaterialePresa%5CLista0Km.pdf. Insa, ne angajam sa analizam fiecare caz particular, pentru a gasi o solutie specifica si convenabila ambelor parti.
** nu se aplica in cazul produselor din categoriile: gipsuri, nisipuri de sablare.

Inapoi Sus
Product has been added to your cart